factory-1352544_2.jpg
factory-1352544_2.jpg

Skraeddersyede LED-losninger


Skræddersyede
LED-løsninger

Bedre arbejdsklima og økonomi

SCROLL DOWN

Skraeddersyede LED-losninger


Skræddersyede
LED-løsninger

Bedre arbejdsklima og økonomi

Markedets bedste LED-løsninger
til erhverv og industri

LED Advisors markedsfører markedets bedste LED-belysningsløsninger til erhverv og industri. Vi kan varetage den komplette proces fra rådgivning, lys- og energiberegning til indhentning af evt. energitilskud og færdig montage/installation.

Vores løsninger er nøje udvalgt blandt markedets absolut bedste producenter og er enestående i forhold til farveægthed, lysmængde, levetid og totaløkonomi. 

  Sådan arbejder LED Advisors

  1.png
  2.png
  3.png
  4.png

  Vores styrke


  Vores styrke


  DINE KRAV OG BEHOV ER VORES STYRKE

  LED Advisors har et bredt sortiment af LED produkter både til inden- og udendørs brug. I sortimentet findes bl.a. følgende typer af LED lyskilder: T5/T8 rør, LED pærer, LED armaturer, LED paneller, Highbays, Lowbays, Street lamper og Flood lights. Vores produkter kan tilbydes med intelligent belysning, bevægelsessensorer, DALI styring, samt meget mere.

  Produkterne har branchens dokumenteret bedste certificeringer med 3-7 års garanti og anvendes af førende virksomheder indenfor industri og detailhandel i Danmark og Tyskland. Løsningerne vi tilbyder er derfor kundetilpassede løsninger, der matcher branchespecifikke krav og godkender (ENEC, TÜV, HACCP, VDE, ATEX, EX, IP65-68, CE m.fl.). 

  Derudover tilbyder vi fordelagtige finansieringsaftaler, herunder leasing, hvilket gør det ekstra nemt at komme i gang med energibesparende LED.

  PROFESSIONEL PROJEKTHÅNDTERING

  LED Advisors markedsfører markedets bedste LED belysningsløsninger til erhverv og industri. Vi kan varetage den komplette proces fra rådgivning til projektoverdragelse. Vores løsninger er nøje udvalgt blandt markedets bedste producenter og er enestående i forhold til farveægthed, lysmængde, levetid og totaløkonomi.

  shutterstock_386813437-LOW.jpg

  Vi er din rådgiver fra start, hvor kombinationen af besparelse, tilbagebetalingstid og den rette mængde lys på gulvet, står højest i fokus. Vi laver lysberegninger, som sørger for at den rette mængde lys opnås og vi beregner hvor meget du sparer om året i forbrug, efterfølgende af det tilhørende estimat på tilbagebetalingstiden af dit skifte til LED.

  Vi har faguddannede elektrikere og installatører klar til at montere hvor og hvornår det passer dig. Vores formål er at mindske afbrydelser i driften og produktionen hos de danske virksomheder, som tager skridtet til at foretage et LED skifte.  

  Ønskes det, kan vi også sørge for at indhente det tilgængelige energitilskud.

  Der er god økonomi i godt lys


  Der er god økonomi i godt lys


  Der er god økonomi i godt lys

  Ofte er der en ensidig fokus på den direkte økonomiske besparelse ifbm. Et skift til LED-løsninger. Energibesparelsen er en væsentlig del, men samtidig handler det også om at levere det RIGTIGE lys og optimale arbejdsforhold, hvilket giver øget velvære og et bedre arbejdsklima, som igen også kan have afledt økonomisk effekt.

  Fordele ved kvalitets-LED:

  • Op til 80% mindre energi-forbrug ift traditionelle lyskilder
  • Op til 20% mere lys end traditionelle lyskilder
  • Markedets længste levetid på LED-lyskilder
  • 3-7 års garanti på alle produkter
  • Intelligent lysstyring
  • Minimal varmeudvikling eller infrarød/ultraviolet stråling
  • Det rigtige LED lys giver større velvære i din virksomhed
    
  Lyskvalitet-GUL.png

  Om LED Advisors


  Om LED Advisors


  OM LED ADVISORS

  Hos LED Advisors arbejder vi hver dag på at være den foretrukne samarbejdspartner for erhvervs- og industrivirksomheder, der ønsker et optimalt arbejdsmiljø og energirigtige LED-løsninger.

  Vi stræber efter at give virksomheder mere overskud til deres arbejde, ved at kunne overtage alle dele af projektstyringen – lige fra rådgivning, energiberegning, valg af produkter, til montage af energirigtig LED belysning.

  Hos LED Advisors er der ikke én fast løsning. Vi tilbyder individuelle kundetilpassede løsninger, som er optimerede og godkendte til forskellige industrier og formål, fx til fødevareindustrien.

  Vores medarbejdere har stor viden og ekspertise omkring belysning og montage. Deres engagement og passion gør, at du som kunde altid er sikret den helt rigtige LED-løsning.